Mijnspeciaalbier.nl

Beer to Business

Speciaal bier voor foodtrucks

Wij leveren speciaal bier voor foodtrucks zonder financiële lasten of voorraad voor de eigenaren. Ons speciaalbier assortiment is geheel op maat samen te stellen, en afgestemd per foodtruck en klus. 

 

Per klus zullen wij de benodigde speciaalbieren aan de foodtruck leveren waarbij we rekening houden met de doelgroep en foodpairing. Hierdoor heeft de foodtruck altijd de juiste bieren voor de klanten en nooit ruimtegebrek door voorraad. 

 

Daarnaast Krijgt de foodtruck eigenaar een percentage van de omzet, hierdoor hoeft de foodtruck ook geen eigen kapitaal te investeren. Door de combinatie van deze twee elementen heeft de foodtruck een mooie aanvulling aan het assortiment en vrijwel geen risico. 

Bieren uit assortiment via B2B verkoop aan foodtruck

       Speciaalbieren in de foodtruck Bries Saucies

Assortiment

Het assortiment zal geheel op maat samengesteld worden, gericht op het assortiment en de doelgroep per klus. De merken waarmee wij zullen werken zijn:

 • Stadshaven
 • Strijder
 • De Hemel
 • Nimit
 • Mort Subite
 • Hemurs
 • ‘T IJ
 • En meer!

Jouw voordelen!

 • Uw voorraad is onze zorg
 • Geen financiële risico's
 • Levering op locatie

Betaling

De foodtruck eigenaar krijgt een percentage van de omzet. Dit bedrag houdt de eigenaar zelf en voor het overige bedrag zullen wij een factuur sturen. 

 

 

Deze dient in 7 dagen betaald te worden na het generen van de omzet. Wanneer de foodtruck de bieren op locatie geleverd wilt hebben rekenen wij 21 cent per km. 

De Bierkaart

Jouw speciaalbier menu op maat

Binnen de dynamische wereld van de horeca is het aanbieden van unieke en op maat gemaakte ervaringen van essentieel belang. Eén manier om dit te bereiken is door DeBierkaart te omarmen, een innovatief concept dat speciaalbierliefhebbers in staat stelt om te genieten van een zorgvuldig samengesteld biermenu dat perfect past bij de identiteit van jouw horecagelegenheid. Of je nu een café, restaurant of bar runt, DeBierkaart kan de sleutel zijn tot het bieden van een onvergetelijke ervaring aan jouw gasten. 

Wat is DeBierkaart?

DeBierkaart is een speciaalbier menu op maat voor de horeca. Het is een innovatief concept dat is ontworpen om jouw gasten een uitgebreide selectie speciaalbieren te bieden die perfect aansluit bij het karakter van jouw horecagelegenheid. Het is niet zomaar een bierkaart; het is een gepersonaliseerde bierervaring die je kunt aanpassen aan het assortiment dat je wilt aanbieden of aan de specifieke streek waarin je bent gevestigd.

Hoe werkt het?

Het proces van het creëren van jouw DeBierkaart is eenvoudig en effectief. Ten eerste ga je in overleg met onze experts om jouw wensen en behoeften te bespreken. We kijken naar jouw huidige assortiment, de smaakvoorkeuren van jouw gasten en de stijl van jouw horecagelegenheid. Vervolgens stellen we een selectie van speciaalbieren samen die perfect passen bij jouw concept.

Wat DeBierkaart uniek maakt, is dat we niet alleen de bieren selecteren, maar ook zorgen voor de levering ervan op jouw locatie. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het beheren van voorraden of leveranciers. Wij nemen deze zorgen uit handen, zodat jij je kunt concentreren op het bieden van de best mogelijke ervaring aan jouw gasten.

Conclusie

DeBierkaart is de ideale oplossing voor horecagelegenheden die hun bieraanbod willen optimaliseren en personaliseren. Het stelt je in staat om een speciaalbier menu op maat te creëren dat perfect past bij jouw identiteit en de voorkeuren van jouw gasten. Met DeBierkaart haal je niet alleen een uniek biermenu in huis, maar ook een partnerschap dat gericht is op het verbeteren van jouw horecaervaring. Laat jouw gasten genieten van de rijke wereld van speciaalbier met DeBierkaart!

Speciaal bierpakket DeBierkaart

Waarom DeBierkaart?

DeBierkaart biedt talloze voordelen voor jouw horecagelegenheid:

 • Personalisatie: Je hebt volledige controle over welke bieren er op jouw menu staan, zodat je een unieke ervaring kunt creëren die past bij jouw visie.
 • Gemak: Wij regelen de levering van de speciaalbieren, waardoor je tijd en moeite bespaart.
 • Diversiteit: Je kunt gasten een gevarieerde selectie speciaalbieren aanbieden, waardoor ze nieuwe smaken kunnen ontdekken.
 • Kennis: Onze experts staan klaar om je te adviseren over de beste bierkeuzes voor jouw horecagelegenheid.
 • Klanttevredenheid: Tevreden gasten komen terug. Met DeBierkaart kun je een onderscheidende ervaring bieden die gasten bijblijft.