Mijnspeciaalbier.nl

DeBierkaart

De Bierkaart

Ontdek een unieke manier om jouw horecazaak te onderscheiden en je gasten een onvergetelijke bierervaring te bieden met uw bierkaart op maat. Ons innovatieve biermenu is ontworpen in de vorm van een stijlvolle houten kaarthouder die op elke tafel in uw horecazaak geplaatst kan worden. Hiermee introduceren we een frisse en dynamische aanpak voor het presenteren van een uniek assortiment met speciaalbieren

Flexibiliteit in Menu-aanpassingen:

Wissel gemakkelijk van assortiment zonder nieuwe bierkaarten te hoeven drukken, wat u flexibiliteit geeft in het aanpassen van uw biermenu op maat aan de vraag van de gasten.

Kaartjes kunnen eenvoudig worden verwijderd als een bier niet op voorraad is, zodat uw gasten altijd een actuele bierselectie hebben.

Unieke Streekbieren

Ontdek een exclusief aanbod van authentieke streekbieren, zorgvuldig afgestemd op uw horecazaak.

Bier & Food Pairing

Profiteer van biersommeliers in ons netwerk die uw helpen bij het creëren van perfecte combinaties tussen bieren en gerechten.

Stijlvolle Presentatie

Maak indruk op uw gasten met onze stijlvolle houten kaarthouder, een aantrekkelijke en praktische manier om uw bieren te presenteren.

Leveranciersrelatie:

Kies voor DeBierkaart en geniet van een optimale relatie als uw leverancier voor speciaalbieren, wat resulteert in een efficiënter en sneller inkoopproces.

Speciaal bier voor foodtrucks

Wij leveren speciaal bier voor foodtrucks zonder financiële lasten of voorraad voor de eigenaren. Ons speciaalbier assortiment is geheel op maat samen te stellen, en afgestemd per foodtruck en klus. 

 

Per klus zullen wij de benodigde speciaalbieren aan de foodtruck leveren waarbij we rekening houden met de doelgroep en foodpairing. Hierdoor heeft de foodtruck altijd de juiste bieren voor de klanten en nooit ruimtegebrek door voorraad. 

 

Daarnaast Krijgt de foodtruck eigenaar een percentage van de omzet, hierdoor hoeft de foodtruck ook geen eigen kapitaal te investeren. Door de combinatie van deze twee elementen heeft de foodtruck een mooie aanvulling aan het assortiment en vrijwel geen risico. 

Bieren uit assortiment via B2B verkoop aan foodtruck

       Speciaalbieren in de foodtruck Bries Saucies

Assortiment

Het assortiment zal geheel op maat samengesteld worden, gericht op het assortiment en de doelgroep per klus. De merken waarmee wij zullen werken zijn:

 • Stadshaven
 • Strijder
 • De Hemel
 • Nimit
 • Mort Subite
 • Hemurs
 • ‘T IJ
 • En meer!

Jouw voordelen!

 • Uw voorraad is onze zorg
 • Geen financiële risico's
 • Levering op locatie

Betaling

De foodtruck eigenaar krijgt een percentage van de omzet. Dit bedrag houdt de eigenaar zelf en voor het overige bedrag zullen wij een factuur sturen. 

 

 

Deze dient in 7 dagen betaald te worden na het generen van de omzet. Wanneer de foodtruck de bieren op locatie geleverd wilt hebben rekenen wij 21 cent per km. 

Shopping cart close